projecten

Brouwer Sign verzorgt de visuele communicatie voor grote en kleine opdrachtgevers. Daarbij ontzorgen wij de opdrachtgever en pakken wij iedere opdracht projectmatig op. Wij zetten ideeën om in opvallende ontwerpen, adviseren over de juiste materialen en verzorgen uiteraard de productie en montage van alle interieur, exterieur en event signing.

KIJK! Die hebben wij gemaakt!

Bekijk ons portfolio voor eerder gerealiseerde projecten of neem een kijkje bij de tevreden opdrachtgevers waarvoor wij eerder mooie visuele communicatie hebben mogen ontwikkelen.

Coolblue Den Haag

Voor Coolblue hebben wij in het New Babylon gebouw te Den Haag de Cool Blue XXL winkel mogen aankleden. We hebben diverse signing aangebracht: buiten, in het New Babylon en in de winkel zelf. Alles voor een glimlach!

Pand "HelsinkiStaete" Woerden

In opdracht van Menhir vastgoed uit Mijdrecht hebben wij het pand aan de Helsinkilaan in Woerden omgedoopt tot "Helsinki Staete". Verder zijn er buiten twee borden en parkeerborden gemonteerd. Ook binnen hebben wij de nodige bewegwijzering verzorgd.

Aankleding pand Profource Rotterdam

In samenwerking met Jered Heesters van Brandflavours heeft het pand van Profource uit Rotterdam een ware metamorfose gekregen. Het pand bestaat uit 3 verdiepingen en deze kregen ieder een eigen kleur.

Parijs is nog ver: The Wall Utrecht kleurt geel

De Tour de France ging dit jaar in Utrecht van start. The Wall greep haar kans om zich te profileren met een mooie ’geel gekleurde’ boodschap. De kop van The Wall is compleet geel geworden. In opdracht van Xandrius uit Utrecht hebben we ruim 550m2 full colour one-way-vision folie aangebracht. En uiteraard hebben we dit na de Tour weer schoon opgeleverd.

De Autowasboulevard

Voor de nieuwe wasserij de Autowasboulevard in Zeist hebben wij de binnen- en buitenbewegwijzering mogen verzorgen. Buiten is een groot verlicht frame geplaatst, diverse onverlichte frames, parkeerborden en borden voor op het hekwerk geleverd.

Binnen hebben we de deuren voorzien van belettering, en diverse wasbogen voorzien van het logo.

Brouwer Sign zorgt voor de juiste uitstraling van je pand. Van binnen en van buiten. Herkenbaar en passend binnen je huisstijl.

Contact

Communicatieweg 2
3641 SE Mijdrecht
T 0297 383 350
verkoop@brouwersign.nl

Copyright © Brouwer Sign  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud