interieur signing

Het interieur van een pand straalt uit wie je bent en wat je doet. Je pand is niet alleen de plek waar je klanten of gasten ontvangt, het is ook de plek waar je medewerkers een groot deel van de dag doorbrengen. Een prettig werkomgeving en fijne sfeer is belangrijk.

Brouwer Sign heeft ruime ervaring met het stylen en signen van binnenruimten. Of het nu gaat om een kantoortuin, vergaderruimte of receptie: wij maken er sfeervolle werk- of verblijfsruimten van. We zijn totaalleverancier van praktische en cosmetische signing. Denk aan kamerbordjes, bewegwijzering, decoratie et cetera. Is er meer nodig dan alleen een cosmetische restyle? Kijk dan ook eens bij Restyle & renovatie voor oplossingen voor het renoveren van gevels, wanden of kozijnen. Ook op het gebied van veiligheid, isolatie of zonwering is er veel mogelijk.

bekijk onze diensten:

glasdecoratie

Vergroot de privacy en voeg sfeer toe aan het pand. Kies voor een mooie foto, sprekend beeld of pakkende tekst op glaswanden of ramen. Glasdecoratie is uitermate geschikt voor het tegenhouden van direct zonlicht.

wanddecoratie

Laat een mooie foto of een pakkende tekst plaatsen op lege wanden. Voeg via wanddecoratie sfeer toe en laat op een creatieve manier je bedrijfsimago naar voren komen.

binnenbewegwijzering

Laat klanten en gasten niet onnodig zoeken. Zorg voor logische en duidelijke bewegwijzering. Laat ons adviseren over het beste materiaal en creatieve manieren van bewegwijzering.

fotowanden

Wat past beter bij je bedrijf dan een foto van jouw product of dienst op de wand? Of kies voor een mooi sfeerbeeld. Met fotowanden kun je iedere ruimte een eigen uitstraling geven.

fotopanelen

Fotopanelen zijn niet alleen decoratief, maar ook functioneel. Akoestische vulling achter het paneel absorbeert geluidstrillingen waardoor de akoestiek in de ruimte verbetert

lampenkappen

Verwerk je eigen design in een lampenkap. Een unieke en originele manier om creatief om te gaan met je imago en uitstraling. Wij printen op speciaal materiaal, spannen het op een aluminium baleinenframe met binnenring voor de fitting.

vloerdecoratie

Floorgraphics of vloerstickers zijn uitermate geschikt voor communicatie op bijvoorbeeld winkelvloeren of tijdens evenementen. Deze manier van signing is geschikt voor binnen en buiten.

deurdecoratie

Naast de praktische deurdecoratie zoals de locatie van het toilet of  een kamernummer, kun je deuren creatiever decoreren. Daarnaast is het mogelijk een hele deur te bestickeren bij een huisstijlwijziging of als renovatie-oplossing.

plafonddecoratie

Kies eens voor het decoreren van je plafond om je uitstraling te verhogen en indruk te maken. En daarbij is het voor tandartsen een mooie kindvriendelijke afleiding.

kastdecoratie

Passen de kasten niet meer in de gewenste uitstraling of zijn de kasten verkleurd? Los dit op met kastdecoratie. Kies voor een enkele kleur of verhoog de uitstraling door een leuke full colour print.

meubeldecoratie

Is het meubilair verkleurd of past het niet meer volledig in de gewenste uitstraling? Beplak deze dan met folies. Geschikt voor uiteenlopend meubilair in winkels, voor evenementen en in kantoorruimten.

muurstickers

Een lege muur straalt weinig uit. Door het toevoegen van muurstickers, kun je een verhaal vertellen, sfeer toevoegen of je logo op een creatieve manier uiten. Muurstickers geven iedere ruimte een eigen uitstraling.

het interieur van jouw kantoor aanpassen?

Brouwer Sign verzorgt sfeervolle en prettige werk- en verblijfsomgevingen. 

Brouwer Sign zorgt voor de juiste uitstraling van je pand. Van binnen en van buiten. Herkenbaar en passend binnen je huisstijl.

Contact

Communicatieweg 2
3641 SE Mijdrecht
T 0297 383 350
verkoop@brouwersign.nl

Copyright © Brouwer Sign  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud