restyle en renovatie

Is je pand toe aan een nieuwe, frisse uitstraling? Betrek je een ander pand of heb je een nieuwe huisstijl? Dan is een restyle van je pand een goede optie om eenduidig zichtbaar en herkenbaar te zijn. Er is veel mogelijk om de binnenkant en de buitenkant van je pand een mooie restyle te geven.

Of wil je onderdelen van je pand op een duurzame, veilige en mooi wijze renoveren? Ook dan kan Brouwer Sign je helpen. Wij werken met de beste producten van 3M. Op relatief eenvoudige wijze en goedkoper dan een verbouwing ziet een pand er weer als nieuw uit. Bijkomend voordeel is dat het klimaat, de veiligheid en het comfort ook toenemen.

bekijk onze diensten:

glasfolie

Pas glasfolie toe als raamreclame of om juist de privacy te vergroten. Glasfolie is de eenvoudige en aantrekkelijke optie om wel naar buiten, maar anders naar binnen te kijken. Kies voor zonwerende folie, veiligheidsglasfolie of decoratieve folie voor extra toegevoegde waarde. Wij adviseren graag over de beste toepassing.

3M DI-NOC folie

Brouwer Sign is leverancier van 3M-producten, waaronder de 3M DI-NOC folie. Deze producten bootsen natuurlijke producten en andere materialen aan voor slechts een fractie van de kosten.
Met 3M DI-NOC folies houd je recepties, vergaderruimten en kantooromgevingen fris en up to date.

wall covering

Mooie beelden op de muren vergroot het werkplezier van medewerkers. Wall covering heeft een positieve invloed op koopgedrag en versterkt je bedrijfsimago.
Blijf niet aankijken tegen saaie witte muren, maar restyle iedere ruimte op een unieke manier.

vloerfolie

Folie is veelzijdig en uitermate geschikt om toe te passen op uiteenlopende oppervlakten. Heb je wel eens nagedacht om vloerfolie toe te passen? Dat is niet alleen decoratief, is een goede manier van renovatie, maar heeft ook toegevoegde waarde in bijvoorbeeld anti-slip. Wij denken graag met je mee over de beste toepassing.

meubelrenovatie

Meubels die veel worden gebruikt, slijten voor ze echt kapot gaan. Kies dan voor meubelrenovatie door middel van folies. Niet alleen zien je kasten of bureaus er weer netjes uit, je kunt er ook een extra statement mee maken.
Hoe? Wij laten het je graag zien!

liftrenovatie

Verras klanten, bezoekers en medewerkers met een frisse liftrenovatie! Door het toepassen van interieurfolie is veel mogelijk. Van het toevoegen van je logo tot uiteenlopende prints.
Geef de lift een moderne uitstraling. Een uitstraling die past bij de rest van je pand.

zoek jij een restyle van je pand?

Brouwer Sign renoveert op duurzame, kwalitatieve en mooi wijze. 

Brouwer Sign zorgt voor de juiste uitstraling van je pand. Van binnen en van buiten. Herkenbaar en passend binnen je huisstijl.

Contact

Communicatieweg 2
3641 SE Mijdrecht
T 0297 383 350
verkoop@brouwersign.nl

Copyright © Brouwer Sign  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud