Spandoek in een vrijstaand frame. Voor promoties, bouwprojecten, etc. Ontwerp, levering en plaatsing...
kijk! …het kan ook anders | Brouwer Sign

quicksign

Met een spandoek in ons vrijstaand frame, Quicksign, kunt u promoties, acties, bouwprojecten, evenementen, coronaregels, bouwplaatsregels, festivals, dorpsfeesten, sportevenementen etc. onder de aandacht brengen.

Het mobiele systeem, een stelconplaat met daarop een frame bevestigd, laat zich op veel verschillende plekken makkelijk neerzetten. Het frame is leverbaar in twee verschillende maten. Het hoogte van het frame verschilt, je kunt hierbij kiezen uit een frame van 6 meter of van 4 meter hoogte. Daarbij is het mogelijk om meerder frames aan elkaar te koppelen, hierdoor kun je een heel groot doek presenteren.

Je kunt een doek zowel staand als liggend presenteren. Een doek heeft een afmeting van 2145×2745 mm maar is in principe in elk formaat verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn onbegrensd, wij leveren maatwerk

De keuze van het groene frame is dat deze in groene gebieden weg zal vallen tegen de achtergrond. Waardoor het spandoek (uw boodschap) wel opvalt maar het frame vele malen minder.

Brouwer Sign verzorgt voor u het gehele proces, van het ontwerp, levering en plaatsing met een vanaf prijs van € 199,- per maand.

kijk! ...zo werkt het

  • Geef het gewenste formaat aan.
  • Lever een ontwerp aan (of wij regelen dit voor u).
  • Kies de locatie. 
  • Klaar!

Klik hier voor offerte of meer informatie.

meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Brouwer Sign zorgt voor de juiste uitstraling van je pand. Van binnen en van buiten. Herkenbaar en passend binnen je huisstijl.

Contact

Communicatieweg 2
3641 SE Mijdrecht
T 0297 383 350
verkoop@brouwersign.nl

Copyright © Brouwer Sign  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud