evenementenpromotie

Een geslaagd evenement heeft goede en duidelijke signing nodig. Zowel voor de promotie als voor de aankleding van je beurs of evenement. Denk daarbij ook aan de praktische signing, zoals het aangeven van toiletten of nooduitgangen. werkomgeving en fijne sfeer is belangrijk.

Brouwer Sign levert alle soorten signing: van spandoeken, vlaggen en borden buiten tot en met het aankleden van de beursruimte en stands. En heeft u ook al goed nagedacht over de bewegwijzering?
Op basis van onze ruime kennis en ervaring adviseren wij u van begin tot en met eind. Uiteraard pakken wij ook de productie en montage volledig op. Zo heeft u daar geen omkijken meer naar en kunt u zich concentreren op het verder organiseren van het event.

bekijk onze diensten:

autobelettering

Je denkt er misschien niet aan, maar juist voor de promotie van een beurs of groot evenement kan het interessant zijn om voertuigen passend te beletteren. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden.

bewegwijzering

De weg naar het gebouw van het event of juist de routing binnen het evenementengebouw is belangrijk voor de klantbeleving. Juist in dit onderdeel kun je op een opvallende en onderscheidende wijze uitpakken.

presentatiesystemen

Als aanvulling op je beursstand of in plaats van een beurswand: heb je wel eens nagedacht over een presentatiesysteem?
De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor eenmalig en voor terugkerende inzet.

spandoeken en frames

Van spandoeken buiten tot kleine frames die passen bij een beursstand. Wij leveren spandoeken en frames in alle maten en soorten. Zorg voor afstemming om zo je boodschap nog beter uit te kunnen dragen.

vlaggen en banieren

Bijna geen evenement is zichtbaar zonder wapperende vlaggen of banieren in vlaggenmasten. Of het nu gaat om een vlag in je eigen huisstijl of om banieren die speciaal voor een beurs zijn gemaakt: wij verzorgen het voor je.

Maak je event compleet en kies voor duidelijke en opvallende signing. Zorg dat bezoekers nog lang op een positieve manier napraten over jouw aanwezigheid op de beurs.

Brouwer Sign zorgt voor de juiste uitstraling van je pand. Van binnen en van buiten. Herkenbaar en passend binnen je huisstijl.

Contact

Communicatieweg 2
3641 SE Mijdrecht
T 0297 383 350
verkoop@brouwersign.nl

Copyright © Brouwer Sign  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud